Tuesday, October 11, 2011

Terima kasih semua..

Assalamualaikum.

Hye semua..lambat sikit Cik Ice hari niyh..
Bukan baru bangun eh..tapi Cik Ice buat kerja lain dulu sebelum menapak ke sini..
Okay..hari niyh Cik Ice nak bagitahu semua yang Cik Ice punya follower dah sampai
100 lebih.. kaos smiley #4790 
Xde lah banyak, orang lain dah sampai beribu2 kan..
tapi terima kasih sangat2 kaos smiley #4783yang sudi follow, yang sudi datang dan yang sudi
memberi komen pada post2 Cik Ice. 

Cik Ice buat blog sejak bulan Julai hari tu. Ni semua gara2 asyik merayau dalam 
internet sambil membaca dan melepak2 kat blog orang. Dari situ timbul minat 
nak membuat blog. Tujuan mula2 nak berkongsi pengalaman pape yang 
Cik Ice lalui..tapi nampak macam Cik Ice banyak merapu kan..hehekaos smiley #4759
Tapi sebenarnya banyak nak cerita..cuma x pandai nak susun ayat + taip2 
pastu bertangguh2 nak post nya..Lama2 post yang keluar jadi merapu jer..hmm..
Pape pun terima kasih ye kepada yang sudi datang singgah dan baca.


Kepada follower Cik Ice yang ke-100 iaitu Naga Sarawak, maaf ye..
Cik Ice xde award nak bagi..hehe kaos smiley #4759jangan datang tuntut pulak..
Korang semua jom lah terjah blog Naga Sarawak niyh..
Kepada peminat + die hard fan kucing sangat la patut pergi ke blog niyh..
Banyak gilerr kucing dia..comel2 cute2, montel2..
Info tentang kucing pun banyak..jadi x rugi kalau singgah baca..
Pasti dapat menambahkan pengetahuan korang.. 
percayalah..bak lagu Siti Nurhaliza tu..
Hehe..okay jangan buang masa..Cik Ice pun nak berjalan2 sekarang..bye! kaos smiley #4802


Klik banner kat bawah untuk perjalanan anda ke blog Naga Sarawak..Ok?!




6 orang yg mengarut:

khairul said... [Reply to comment]

abg sentiasa support blog ni

Cik Ice said... [Reply to comment]

@khairul
Thanks abg..terharu baca..huhu T_T

shedameor said... [Reply to comment]

mula2 100 lama2 tambah lagi 0 belakang tuu. hehe

naga said... [Reply to comment]

Datang bukan nak tuntut hadiah k tapi kite tekejut beruk hari ni pasal ada orang puji blog kite.kih..kih..kih...masalahnya skarang hidung kite dah membesar, berat pulak rasanya. Apapun selamat maju terus. Karya adalah sentuhan hati. Walaupun hanya satu noktah pasti ada yang menghargai. Janji ikhlas. Jaga diri selalu.

teha said... [Reply to comment]

wah ! dh smpi 100 lbh.. congrats :)

Cik Ice said... [Reply to comment]

Terima kasih semua.. T_T
~~~terharu~~~

 

Cik Ice's Forest Copyright © 2011