Friday, October 14, 2011

Hmm..semput.

Assalamualaikum..


Hye semua..hmm..semput..kaos smiley #4756apa punya tajuk post la kan..
Sorry la Cik Ice asyik menghilang jer kan..
Nak buat macam mana x dapat nak elakkan..

***Apa benda la yang membuatkan Cik Ice niyh asyik menghilang je kan..***

Pertama, bukan Cik Ice sesaje malas nak datang sini dan berjalan2 ke tempat korang 
tapi masalahnya tauke maxis dah potong Cik Ice punya broadband la..atoii.. Nak kena bayar dulu la baru boley pakai..kalau x jangan harap..xde nye dia nak izinkan kita pakai free, walau kita buat muka seposen berlumut macam mana pun..kan..?! Lepas tu jenuh la nak mengorek tabung simpanan premium berbentuk pejabat pos Malaysia buat bayar bil..aish..Menggigil tahap parkinson nak keluarkan 1 1 duit yang ada..

***Ok..Cik Ice menipu tahap pendusta ..kaos smiley #4805sila abaikan ayat bergaris..***

Selain tu, Cik Ice pergi keluar berjalan2 dengan kawan2 Cik Ice iaitu Cik Mastura 
dan Cik Ekin..

 Ni la tempat kitorang pergi..

Dah tengok gambar kan..ce teka kat mana? kaos smiley #4766
Jepun la..x nampak tu tulis Tokyo Street..

***Ok..tipu lagi..topup broadband pun semput ada hati nak pergi oversea..kaos smiley #4759***

Tempat tu kat BB aka Bukit Bintang. Daki la escalator naik ke tingkat 6 Pavilion..
Ha..jumpa la..paling best singgah kat kedai Daiso Japan, huii..semua barang dalam
kedai tu semua berharga RM5..comel3 gitu. Masuk je rasa macam nak ragut je semua barang..tapi..ragutnya kena gak la hulur duit kat kaunter kan..baru lepas nak keluar..huhu
Memandangkan poket dah tinggal habuk jer..jadi niat tu terpaksa ditangguhkan.
Last, hanya mampu memandang dengan hati yang tidak keruan je la..
Ok..sekian sahaja laporan tidak bernama.. kaos smiley #4796

p/s: laporan dibuat ada kena mengena dengan yang hidup sahaja..

4 orang yg mengarut:

khairul said... [Reply to comment]

o g jejalan yer

naga said... [Reply to comment]

Kat Tokyo street tu kena cakap Jepun ke? Seramlah kite nak pegi pasal kite tak reti bahse tu..

Cik Ice said... [Reply to comment]

@khairul: g jengjalan hilangkan bosan.. :)

@naga: cakap bahasa naga pun xpe..hehe :P

shedameor said... [Reply to comment]

nak pinjam duit sheda tak ? hehe

 

Cik Ice's Forest Copyright © 2011