Thursday, August 11, 2011

Aduii..x tahan la hari2 macam niyh..

Assalamualaikum dan salam 11 Ramadhan..

 Hari niyh..Cik Ice xde nak citer panjang..
 Tapi Cik Ice nak citer sesuatu yang Cik Ice lalui tiap2 hari..
 Apa citer niyh..?
 Curious x nak tahu..?
 Haha..sebenarnye xde lah hal besar pun..
 Tapi bila dilalui tiap2 hari..mak aii..poning den..
 Ha..ini siapa yang naik bas ngan lrt tiap2 hari mesti tahu..kan2
 Cuba teka..
Ok fine..x ada hadiah xnak teka kan..?
 Xpe biar Cik Ice citer..^_^
 Pepagi naik bas ke lrt ke wahhh..macam2 bau ada..
Body shopAdidas, EnchanteurCalvin Klein, Gucci,
Breeze, Daia, Softlan, Downey, Clorox..aishhh macam2 la..
Nak ikut senarai 1 page pun x cukup..
Ha..itu time nak pergi kerja la..
Bila petang.....
Aduii...sesak nafas nak menahan bau..
Nak je jerit.."Woii..sape x mandi niyh..??!
Erk..memang semua orang x mandi lagi kan..dah x sampai rumah lagi..
Huhu..terpaksa la menahan bau yang x enak niyh..
Nak pulak kalau ba**la..yang naik sekali..huh..
memang x payah ukur tahap kebauan nye..
5 batu ke depan dah boley bau..
Sape x kuat semangat..sah2 boley pengsan..
Ok lah Cik Ice nak pesan..sentiasa la anda menjaga kebersihan dan kewangian diri anda..
supaya x menghalang orang lain dari menyedut udara yang bersih..
dan oksigen yang tidak tercemar..
ok..?!

 Manusia mandi hari-harian..
 Badan bersih disukai orang..
 Kucing suka jilat badan..
 Kutu tidak akan datang..
p/s: Lagu ambik dari citer Timang Tinggi-Tinggi..
Sape tengok tahu lah cmne nak nyanyi..
~Citer faveret Cik Ice waktu sekolah rendah..~




 

2 orang yg mengarut:

cantekk said... [Reply to comment]

jgn kata lrt...
ni yg naik lif ni...
buatnye abangla masuk, tak haru

Cik Ice said... [Reply to comment]

@ cantekk : Perkataan "abangla" patut kena highlight tu..haha supaya org x salah paham..(^_-)

 

Cik Ice's Forest Copyright © 2011