Friday, November 11, 2011

11.11.11

Assalamualaikum..

Hye korang..huh susahnya nak keluarkan entry..
Ada je benda yang menghalang..
Hmm..lepas niyh dah makin sibuk, dah tak boleh nak online selalu,
dah tak dapat nak berjalan2 kat blog korang dan baca entry baru korang..
Tapi takpe..ada masa dan peluang..Cik Ice akan curik2 masuk blog korang jugak..
bukak je pintu tu luas2 ye.. hehekaos smiley #4774

Berbalik pada tajuk entry kali niyh..Cik Ice tengok ramai pulak yang asyik
dok menyebut2 tarikh hari niyh yang dikatakan satu tarikh yang cantik..
11hb 11 tahun 2011..bila dipendekkan, sebelas titik sebelas titik sebelas (11.11.11)
Cantik la tu kan..sesiapa yang lahir hari niyh mesti pandai..
Kihkihkih..memandai lak Cik Ice niyh kan..kaos smiley #4759

Hari niyh juga hari Cik Ice pulang semuala ke rumah saudara di KL..setelah
lebih seminggu pulang beraya di kampung..bapa Cik Ice yang hantarkan..
Dalam perjalanan, tengah laju2..tetiba jam sikit, sikit je x banyak..
Kenderaan semua makin slow..rupa2nya ada accident..
Lori dengan bas..bas terbalik dengan kepala lori yang remuk..
Kejadian tu berlaku kat Slim River..kalau x silap bas tu bawak budak sekolah..
Tapi tu je yang Cik Ice nampak..hujung pangkalnye taktaw la pulak..
Jadi nak tahu lebih lanjut tengok la buletin utama jam 8 di tv3.kaos smiley #4793

Konklusinya, 11.11.11 = Tragedi November
P/s: Berpisah lagi ngan keluarga..sedihnya.. kaos smiley #4780


3 orang yg mengarut:

Tukang Karut said... [Reply to comment]

4orang mati masa kemalangan tu...

khairul said... [Reply to comment]

mangsa yg mati tu dr pelajar berhampiran rumah abg !

Cik Ice said... [Reply to comment]

@Tukang karut: Ha'a 4 orang yang mati..kesian dorang..tp nak wat cmne ajal dah sampai wlupun umur muda..

@Khairul: yeke..emm..mesti keluarga dorang sedih.. :(

 

Cik Ice's Forest Copyright © 2011