Thursday, April 12, 2012

Once again a student!


Assalamualaikum.

Hai..lama benar dah tak masuk sini..
"Rindu Cik Ice tak??" (✿◠‿◠) Haha..baca ayat ni je macam nak cop tapak kasut kat muka je kan..??
Sape lah Cik Ice untuk dirindui..hmm (Ayat tak bley blah..bila baca rasa nak muntah.. :P)

Ok..lama tak masuk..sebab Cik Ice dah kembali memegang jawatan sebagai student sepenuh masa. I got what i want. Yess. Cik Ice dapat sambung study dalam bidang Netsentrik kat Uitm Merbuk, Kedah. Arghh! Tension sebenarnya dapat sini. (-'_'-) Sebab dari awal ingatkan dapat Shah Alam. Hmm. Tapi tak apa lah. Awal-awal je rasa macam tu. Dah masuk sebulan ni. Best jugak. Jumpa kawan baru yang sporting, kelakar tak kurang jugak yang suka 'pangkah' orang. Adoii. Tak tertanggung rasanya. Asyik jadi mangsa je. Tapi ni lah lumrah berkawan kan. Kejap terasa, kejap baik pula. Pape pun memang tak dinafikan perkara macam ni lah yang merapatkan hubungan persahabatan.>‿‿◕  Dannn…rindu jugak ngan kawan2 lama.. (_)

 Sekarang..dah mula buzy dengan assignment, projek. Tapi boleh dikatakan semua kerja dalam kumpulan. Jadi tak lah rasa terbeban sangat. Malah terasa enjoy..je study. Ha..ok lah dah malas nak taip. (Datang je penyakit yang satu ni (MALAS)..tergendala semua benda.. nge~~) Orait..jaa mata. Heh..dah amik Jepun ni kenalah praktis..ye dak?? Hihi.. Don’t forget to wish me luck k. Love You All.

p/s: Dah macam tulis surat jer :P



1 orang yg mengarut:

aleen aiden said... [Reply to comment]

selamat ber esaimen dan ber presentation ya. hee :)

 

Cik Ice's Forest Copyright © 2011